Kampanja onnellisemman Helsingin puolesta alkaa tänään

Tänään on aurinkoinen sää levittää piknikliina Töölöntorin mukulakiville ja avata vaalikampanja!

Tule klo 16-18.30 näyttämään, että torien ei kuulu olla parkkipaikkoina, vaan kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Töölöön ollaan suunnittelmeassa 800 parkkihallipaikkaa, samalla pitäisi sitoutua palauttamaan tori ihmisten käyttöön. Miltä toreilla pitäisi sinun mielestäsi olla? Tapahtuman tiedote täällä.

Haluan onnellisen ja ympäristöystävällisen Helsingin, jossa päätökset tehdään avoimesti.Tarvitaan lisää edullisia asuntoja, tasavertaisia palveluja, monikulttuurisuutta, pyöräkaistoja, päivähoitopaikkoja, katutaidetta ja -juhlia. Globaalisti vastuullinen Helsinki on veroparatiisivapaa. Tilaa kaikille! Lue lisää vaaliteemoistani.

Tervetuloa kertomaan tänään, mikä Helsingissä on hyvin ja mitä pitäisi muuttaa!

Seuraa Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *