Tunnelmia vaalikentiltä

Nyt on pari viikkoa jo takana ihmisten kohtaamisia kaduilla ja metroasemilla. Ja tahti kiihtyy seuraavien kahden viikon aikana. Näitä pinssejä voit bongata aina Kampista Vuosaareen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muun vaalimateriaalin voit katsoa täältä.

Tähän asti kohtaamiset helsinkiläisten kanssa ovat olleet varsin positiivisia. Ehkä vauvan hymy on pitänyt poissa yrmyimmät kommentit, joita aina vaalien alla jonkin verran kuulee. Sadat ilahtuneet kiitokset päihittävät yhden haistattelun. Varsinkin jakamani omenat ovat saaneet ihmiset hyvälle tuulelle harmaana aamuna metroasemalla.

Suurin osa ei pysähdy juttelemaan, mutta olen ehtinyt käymään jo mielenkiintoisia keskusteluja. Kontulassa argumentoin pääomanverotuksen puolesta ja Hakaniementorilla keskustelin terveydenhuollon alennustilasta ja siitä, minne kannattaisi rakentaa Helsingissä tornitaloja. Kampissa ulkonäköäni kehuttiin luonnossa paremmaksi kuin flaijerin kuvassa.

Parhaat keskustelut olen kuitenkin käynyt avoimeen kaupunkitilaan liittyvissä tempauksissamme katupiknikillä Kalliossa, toripiknikillä Töölöntorilla ja parkkipiknillä Pohjois-Espalla. Töölöntorin huonosta tilanteesta kertoi vihanneskauppias, joka kertoi, ettei löydä välillä myyntipaikkaa, koska parkeeratut autot ovat vallanneet koko torin. Pohjois-Espalla taas paikalle sattuivat kansainvälisen parkkiyhdistyksen edustajat, joita yritimme taivutella lupaamaan kaikki Euroopan parkkipaikat muuhun käyttöön kerran vuodessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *