Sotelautakuntaan tulossa isoja päätöksiä

Alkusyksystä on tulossa sotelautakuntaan todella isoja päätöksiä. Päätämme Helsingin terveyskeskusten tulevaisuudesta. Kirjoitan lisää tästä pian. Tiistaina otamme vastaan muun muassa adressin Kallion terveyskeskuksen säilyttämisen puolesta. Tästä aiheesta toivon vilkasta keskustelua. Ajattelin järjestää mahdollisuuden kommentoida myös kasvotusten.

Nyt tiistaina kokouksessa on päätettävää perhe- ja sosiaalipalvelujen lääkäripalvelut -toimiston uudelleen organisointi. Kyse on hallinnollisesta muutoksesta, jossa ei vähennetä lääkärien virkoja, vaan vapautetaan resursseja hallinnosta itse lääkärin työhön.

Lisäksi valittaneen mm. Cityterveys Oy mammografiaseulontojen toteuttajaksi, tehdään asumiseen liittyviä suorahankintoja (muun muassa siksi, että kilpailutuksesta huolimatta olisi kohtuutonta osalle kehitysvammaisesta joutua muuttamaan) ja päätetään ortopedinen välineiden kilpailutuksesta.

Muut kirjoitukseni liittyen sosiaali- ja terveyslautakuntaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *