Kaupunkisuunnittelukävely Hakaniemenrantaan 8.12.

Lämpimästi tervetuloa mukaan alueen asukkaat ja muut kiinnostuneet!

Keskustelemassa apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki, vihreitä kaupunkisuunnittelulautakunnan jäseniä (Elina Moisio, Mikko Särelä ja Outi Silfverberg) ja varavaltuutettu Laura Nordström. Lähtö Maailman rauha -patsaalta. Kävelyn ajankohta on klo 17-18.30.

Kaupunkisuunnitteluvirasto on julkistanut suunnitelmat Hakaniemenrannan ja Sörnäistenrannan täydennysrakentamiseksi. Kaupunkisuunnittelulautakunta päättää suunnitelmista joulukuussa. Tule katsomaan, miten alue muuttuu ja keskustelemaan suunnitelmista. Suunnitelmat toisivat alueelle uusia asukkaita, hotellin, liiketiloja ja toivottavasti nykyistä hienomman rannan kaupunkilaisten käyttöön.

Tapahtuman tiedot Facebookissa (mm. ilmoittautumiset).

Suunnitteluaineisto löytyy täältä.
Lue lisää Laura Nordströmin blogista.

Järjestäjä: Laura Nordströmin tukiryhmä
Lisätiedot: nordstrom.laura@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *