Miksi äänestää Lauraa

 

Haluan yhdenvertaisen ja ekologisen Helsingin, jossa on tilaa kaikille. Täältä voit lukea lisää vaaliteemoistani.

Katso ja lue, miksi muiden mielestä kannattaa äänestää 9.4. kuntavaaleissa minua nro:lla 691. Lämmin kiitos kaikille tukijoilleni!

Äänestän Lauraa, koska hän saa asioita aikaan ja perehtyy niihin tarkasti ja tiedän, että Lauran päätöksenteon perustana ovat ihmisoikeudet ja kestävä kehitys. (Minna Havunen, tiedottaja)

Äänestän Lauraa, koska Laura on fiksu ja aikaansaava ja muutenkin hyvä tyyppi. (Katja Tuokko, EU-asiantuntija)

Voin sanoa hänestä kolme avainsanaa: tietää, välittää ja tekee. (David Pemberton, toimitusjohtaja)

Voin ehdottomasti suositella Lauran äänestämistä Laura on ollut hyvä työparini monta vuotta monissa eri paikoissa ja hän puolustaa väsymättömästi maailman ja Suomen köyhimpien oikeuksia. (Heidi Hautala, europarlamentaarikko)

Äänestän Lauraa, koska Laura on tehnyt hyvää työtä neuvoloiden ja hätämajoituksen puolustajana. (Johanna Hautakorpi, juristi)

Mun mielestä tilaa olisi kaikille, jos halutaan. siksi mä päätin äänestää Lauraa. (Stephane Yao, IT-asiantuntija)

Friends in Helsinki – vote for Laura Nordström is a vote for Helsinki where people have space to create, explore, love and build together. She is a lover of people, of discussion and ideas; but she has grit to deliver. Above all, for Laura everybody matters. (Eeva Heikkilä, ihmisoikeusasianajaja)

Luotan Lauraan ihmisoikeuksien puolustajana ja sote-osaajana, joka on ahkera asioihin perehtyjä ja taitaa politiikan teon – ja saa siksi paljon aikaan. (Maija Jäppinen, yliopistonlehtori)

Äänestän Lauraa, koska hän on paitsi osaava ja aikaansaava, myös aidosti kiinnostunut ajamistaan asioista. (Jenni Luopajärvi, Business Analyst, Puotila)

Minulla on ollut suuri ilo ja kunnia tutustua tähän naiseen. Kannattaa tutustua, minä hänet jo tunnen! Antakaa Lauralle äänenne! (Ninni Mäki-Tuuri, kampaaja)

Laura ajaa vahvasti lapsiperheiden asiaa. Hän on valtuustossa tehnyt myös mm. aloitteen yömetron saamisesta takaisin. Sitähän tällainen itästadilainen kundi arvostaa. (Nikolai Klix, jatko-opiskelija, fasilitaattori)

Laura Nordströmiä suosittelee mielellään. (Outi Alanko-Kahiluoto, kansanedustaja)

Äänestä Laura Nordströmiä jos haluat Helsinkiin asioihin perehtyvän, sivistyneen ja empaattisen päättäjän. Laura näkee Helsingin osana maailmaa ja maailman osana Helsinkiä. Lauran osaamista sosiaali- ja terveyslautakunnasta tarvitaan tulevien sote-kuvioiden kääntämisessä Helsingin hyväksi. Laura (Inari Penttilä, Helsingin kaupungin työntekijä)

Laura is an efficient politician with humane values and goals. Definitely a strong candidate for a my vote! (Nadja Kiiskinen, DI, opettaja)

Laura ajaa parempia ihmisoikeuksia ja parempaa maailmaa täydestä sydämestään perehtyen asioihin uskomattomalla draivilla. (Satu Hassi, kansanedustaja)

Minä olen niin iloinen, että huikaiseva ja pitkän kokemuksen omaava vaaliehdokas Laura Nordström, ajaa upealla tavalla asioita , jotka ovat tärkeitä myös minulle. Mahtavaa Laura, että saan olla samassa puolueessa ajamassa tärkeitä Helsingin arkeen liittyviä, kaupunkia elävöittäviä ja asukkaita helpottavia asioita. Arvostuksen kumarrus täältä! (Satu Silvo, näyttelijä ja ravintolayrittäjä)

Kyllä on kokemusta, perehtymisintoa, aikaansaavuutta ja just oikeeta asennetta yhdessä Laurassa niin oiva paketti, että ei tarvii enempää ihmetellä ketä äänestää. (Linnea Olamo, toiminnanjohtaja)

Helsingissä on hyvä äänestää sosiaali- ja terveyspalveluiden puolustajaa Laura Nordströmiä. (Eekku Aromaa, palvelupäällikkö)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *