Kasvissyöjä vastaa eläinpolitiikkaan

Vastaukseni Eläinpoliittiseen vaalikoneeseen: 1. Väite: Julkisten ruokapalveluiden ateriatarjonta on muutettava nykyistä kasvispainotteisemmaksi ja eläinkunnan tuotteiden osuutta vähennettävä, esimerkiksi kasvisruokapäiviä käyttöön ottamalla. Vastaus: TÄYSIN SAMAA MIELTÄ Kasvisruoka on ilmasto- ja eläinystävällinen valinta. Sen lisääminen kaikkien ravinnossa on oleellista kestävämmälle kehitykselle. Lue lisää ja tämä. Ollessani jo yläasteella kasvissyöjä oli kasvisruoka välillä loppu vuoron tullessa omalle kohdalle,Lue lisää »

Vastaukseni eläinpoliittiseen vaalikoneeseen

Vastasin seuraavasti SEY:n ja Aninalian eläinpoliittiseen vaalikoneeseen Kasvisperäisen ruuan osuutta tulee kasvattaa ja lihan osuutta vähentää kunnan julkisissa hankinnoissa, esimerkiksi oppilaitosten ruokailuissa. Vastaus: Täysin samaa mieltä Kasvisruoka on ilmasto- ja eläinystävällinen vaihtoehto. Helsingin globaalin vastuun strategiassa (joka hyväksytään valtuustossa 26.9.) tulisi sitoutua kasvisruuan määrän kasvattamiseen. On hyvin ikävää, että kaupunginallituksessa kaatui täpärästi esitys ”Kasvisruuan määräänLue lisää »

Tilaa agilitylle

Harrastin 90-luvun alkupuolella agilitya rakkaan edesmenneen westieni Rollen kanssa. Tuolloin laji oli suurelle yleisölle tuntematon, joten harrastuksen sisältöä sai olla aina selittämässä.   Ajat ovat suuresti muuttuneet ja agilitysta on tullut hyvin suosittu laji. Tällä hetkellä Helsingissä on viisi agilityseuraa. Omana harrastusaikanani ei ollut ongelmia päästä harjoittelemaan Agility ry:n (Agry) kentälle Lauttasaareen. Nykyisin alkeiskurssijonossa jonottaaLue lisää »