Miksi äänestää Lauraa

  Haluan yhdenvertaisen ja ekologisen Helsingin, jossa on tilaa kaikille. Täältä voit lukea lisää vaaliteemoistani. Katso ja lue, miksi muiden mielestä kannattaa äänestää 9.4. kuntavaaleissa minua nro:lla 691. Lämmin kiitos kaikille tukijoilleni! Äänestän Lauraa, koska hän saa asioita aikaan ja perehtyy niihin tarkasti ja tiedän, että Lauran päätöksenteon perustana ovat ihmisoikeudet ja kestävä kehitys. (MinnaLue lisää »

Human rights are for everyone

Column published in Helsinki Times on 21.3.2017 Helsinki is now an international place. Every day we become more connected with the rest of the world. This is the right direction to be going in and needs to be supported by municipal policies. Municipal elections are also elections on basic rights. At this moment in timeLue lisää »

YLE vaalikone 2017 vastaukset

.Miksi juuri sinut kannattaisi valita kunnanvaltuustoon? Olen aikaansaava: Sotelautakunnassa olen saanut läpi miljoonan lisärahan neuvoloille, hätämajoituksen kaikille, paperittomien terveydenhuollon ja asukastalojen pelastamisen. Tätä työtä haluan jatkaa. I social- och hälsovårdsnämnden har jag drivit igenom tilläggsresurser för mödrarådgivningscentraler, nödinkvartering för alla och en räddning av boendehusen. Detta arbete vill jag fortsätta utveckla. Mitä asioita haluat edistääLue lisää »

Ennaltaehkäisevän työn puolesta

Osallistuin EHYTin ehkäisevän työn kuntavaalikampanjaan ja lupasin olevani ehkäisevän työn ehdokas: ”Olen sotelautakunnan jäsenenä edistänyt ehkäisevää työtä, mm. pelastamalla asukastalot ja jalkautuvan lähityön sekä puolustamalla tärkeää työtä tekevien järjestöjen (ml. EHYT) ja neuvolan rahoitusta. Tätä työtä ja mainittuja asioita haluan jatkaa. Vaadin mm. ihmisten pariin jalkautuvia palveluja, asunnottomuuden purkamista, varhaista puuttumista ongelmiin, opintopsykologeja, laadukasta päivähoitoaLue lisää »

Vastaukset vaalikoneisiin: HS ja Iltasanomat

1. Helsinkiin voi rakentaa suurmoskeijan, jos siihen ei käytetä kaupungin tai valtion rahaa.(HS) JOKSEENKIN SAMAA MIELTÄ Olisi hyvä, että kasvavalla muslimiväestöllä olisi mahdollisuus suurmoskeijaan. Kaavoituksessa kaikkia toimijoita on kohdeltava tasapuolisesti. Toki on tutustuttava tarkkaan hankkeen taustoihin, jotta moskeijasta tulee mahdollisimman laajasti ja tasavertaisesti islaminuskoisia palveleva, jos on kyseessä suurhanke. 2. Helsingin ei tule tarjota perusterveydenhoitoaLue lisää »

Lahjoita kampanjaani

Yhdenvertaisempaa Helsinkiä ei tehdä yksin. Pienikin tuki ja lahjoitus kuntavaaleissa kampanjaani on tarpeen. Lahjoituksen voi tehdä helposti täältä. – Lapsiperheiden palveluiden puolesta – Eriarvoisuus kuriin, terveyskeskukseen ilman jonoa – Vehreä, vastuullinen ja eläväinen Helsinki. Yömetro takaisin! – Ihmisoikeudet kuuluvat kaikille Kahden lapsen äiti Hakaniemestä, väitöskirjatutkija, MEP Heidi Hautalan kehityspoliitiikan avustaja ja kansainvälisten asioiden päällikkö ehdollaLue lisää »

Kiitos äänestäjille – jatkan varavaltuutettuna

Kiitos äänestäjille, 474 ääntä ja varavaltuutetun paikka on hieno tulos! Ja onneksi vihreiden tulos oli myös hyvä. Nyt jatketaan töitä avoimemman ja onnellisemman Helsingin puolesta lautakunnassa. Jatkan myös täällä kirjoittamista avoimesta kaupunkitilasta ja -kulttuurista, globaalista oikeudenmukaisuudesta, EU:sta ja lapsiperheiden asemasta. Tässä paras kiitosvideo. Tulkoon yömetro!

Kuvia kampanjasta – kiitos kaikille!

Viime kuukaudet ovat olleet todella antoisia kiitos mahtavien tukijoiden ja kiinnostuneiden ihmisten. Yhdessä olemme kehittäneet toinen toistaan innostavampia ideoita ja tempauksia. Flaijerien jako eri metroasemilla ja ihmisten kohtaaminen kaupungilla, Töölöntorin piknik, mahtava radiomainos ja vaalivideo, keskustelutilaisuudet maahanmuutosta, EU:n avoimuudesta ja ekologisesta päiväkodista, imetysflashmob, yhteistyö Heidi Hautalan kanssa, joukkoliikennemainokset, parkkipiknik Pohjois-Espalla, avoimen julkisen tilan tempaus Kalliossa, yhteiskampanjointiLue lisää »

You can vote – today

Today is the day to vote in the Helsinki municipal elections. My topics are to be found in English here (Swedish and Russian) and under also my flyer in English. Use your vote! Entitled to vote in municipal elections are (source the ICount project): 1) citizens of Finland or another Member State of the European UnionLue lisää »