Kunnallisvaalit 2008

Kunnallisvaalit 2008 – På svenska
Kunnallisvaalit 2008 – Tapahtumat
Kunnallisvaalit 2008 – Teemani
Kunnallisvaalit 2008 – Tue kampanjaa
Kunnallisvaalit 2008 – Vaalibudjetti
Kunnallisvaalit 2008 – По-русски

Suurkiitos kaikille 440 äänestäjälle! Minut valittiin varavaltuutetuksi, joten onnellisemman Helsingin rakentaminen jatkuu.

Maailma muuttuu, koska sitä muutetaanIhmetteleva_tytto

Olen ehdolla Helsingin kunnallisvaaleissa vihreiden listalta numerolla 193. Tavoitteeni löydät teemoista.

Olen ehdolla, koska uskon, että Helsinkiä voi ja pitää muuttaa. Haluan tehdä kaupungistamme onnellisemman ja ympäristöystävällisemmän paikan. Onnellisuus merkitsee mahdollisuutta liikkua joustavasti, asua edullisesti ja oleilla yhteisöllisessä kaupunkitilassa vapaasti. Lisäksi onnellisuuden perusehtoja ovat kohtuullinen toimeentulo, terveydenhuolto, puhdas ympäristö sekä tasa-arvo ja suvaitsevaisuus. Rahan sijaan onnellisuuden tulee olla politiikan tavoite.

Suurin kaupunkipoliittinen inspiraationi tulee Berliinista, jossa on tilaa hengittää ja luoda uutta. Berliinissä elämän tekee mukavaksi eloisa katuelämä, pienet kivijalkakaupat ja ravintolat, halvat vuokrat, kattava julkisen liikenteen verkko ja avoin ilmapiiri. Kaupungista löytyy paljon epäkaupallista vapaata tilaa toteuttaa itseään. Nurkan takana on aina jotain uutta ja jännittävää. Miksei meilläkin metro voisi kuljettaa kotiin viikonloppuöisin?

Vaaleissa tärkeintä on nostaa keskusteluun helsinkiläiselämälle ja toisaalta koko maapallolle merkityksellisiä asioita. En hae valtaa, vaan oikeudenmukaisuutta. Kärkiteemani ovat pyöräilyn edistäminen, edullisempi asuminen ja vapaat julkiset tilat. Globaalia näkökulmaa haluan tuoda tekemällä julkisista hankinnoista eettisempiä.

Nykytilan haastaminen on paljon mukavampaa ja tehokkaampaa yhdessa: tule siis mukaan tapahtumiini tai osallistu muuten kampanjaani esimerkiksi tukiryhmän jäsenenä!

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden puhenjohtajana Lauralla on jo kyky oikeasti vaikuttaa ja viedä asioita läpi. Jaan 100 prosenttia hänen vaalitavoitteensa. Suosittelen muillekin ehdokasta 193! Heidi Hautala, kansanedustaja

lapset_ja_nuoret_banneri.gifpyorailyryhma_logo.jpgtavoitteisiin_sitoutunut_80x180.jpgkuntav_kepa_vaakapieni.jpg